Добре дошли, използвайте Вход или Регистрация.
За банята

Полезни продукти за всекиневният тоалет на бебето !

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
Продукти на Cam
CAM Столче за хранене Ypsilon животинки 99.90 лв. CAM Столче за хранене Ypsilon 176 фигури 99.90 лв. купи ..
150.00лв.
СТОЙКА ЗА ВАНА
СТОЙКА ЗА ВАНА Универсалната стойка се адаптира към различни видове бебешки ванички. Тя е снабдена с 4 крачета с гумирани накрайници, които предотвратяват ..
29.00лв.
Звуковочестотна четка за зъби за деца – интерактивна, с Bluetooth
Звуковочестотна четка за зъби за деца – интерактивна, с Bluetooth  Интерактивна звукова сила. Повече забавление, по-добро почистване.  Вълнуващ старт н..
119.00лв.
ХАВЛИЯ ЗА НОВОРОДЕНО
ХАВЛИЯ ЗА НОВОРОДЕНО Описание на продукта Изработено от мека памучна материя на два пласта / тензух от вътрешната страна / , нежна към бебеш..
29.00лв.
ПРОМОЦИЯ AVENT от - 20% до -25%
Уважаеми КЛИЕНТИ , ЦЕЛОГОДИШНО ПРДСТАВЯМЕ ПРОМОЦИИТЕ НА ФИРМАТА :   Имаме удоволствието да Ви информираме за старта на промоция на избрани катег..
Sale
100.00лв. 75.00лв.
Течен перилен препарат Бочко
Течен перилен препарат   с биоразградими съставки ..
10.00лв.
Цифров термометър за стая и баня - цвете
Цифров термометър за стая и баня - цвете   Цифров термометър за стая и баня - слонче - 32 лв. С този симпатичен термометър винаги ще знаете дали ..
30.00лв.
Стойка за ваничка STAND
Универсална стойка за всички ванички на OKBABY.  С  продукт N.884 Handy Mat може да се използва и като стойка за повиване. Max 15 kg. - Сгъваема стойк..
89.00лв.
Prosonic baby - Електрическа четка за зъби - за бебе
Prosonic baby - Електрическа четка за зъби - за бебе  Електронна четка за бебета и деца, идеална за създаване на хигиенни навици и за масаж при никнене на пър..
29.50лв.
washPod - бебешка ваничка
washPod - бебешка ваничка  WashPOD ® пресъздава една сигурна и приятна среда, подобна на утробата на майката и прави къпането приятно за бебето и майкат..
60.00лв.
HARTMANN Veroval Scale
HARTMANN Veroval Scale Интелигентен кантар за оптимален анализ на теглото и тялото Интелигентният кантар не е само за атлети и ревностни почитатели на фитнеса..
125.00лв.
Мини басейн за къпане OPLA
Мини басейн за къпане OPLA Модел No: 813     Ми..
69.00лв.
Ваничка с маса за повиване Cuddle&Bubble
Описание : Практична вана на висока стойка, която лесно се превръща и в маса за преповиване. • С възможност за сгъване, заема много малко пространство. ..
260.00лв.
Анатомична ваничка ONDA
Анатомична ваничка ONDA Ваничка за деца от 0 до 12 месеца Основни характеристики: - от 0 до 6 месеца бебето стои в полегатата част - от 6 до 12 месеца стои..
47.00лв.
Детски шкаф - вана CAM ASIA
Шкаф - вана: шкаф - вана за преповиване и къпане, който може да се използва като скрин, щом детето порасне; комплекта включва подложка за преповиване с..
399.00лв.
payment methods
Създаден от LMfashion.net
Бутик магазин - от А до Я за Вашето бебе © 2018