НОВО !!! Био Мебели
Добре дошли, използвайте Вход или Регистрация.
НОВО !!! Био Мебели

Производството на био-мебели, т.е. екологосъобразни, е нова тенденция в световен мащаб.

Тези мебели трябва да се изработват от нетоксични материали.

Предназначени са предимно за деца, болни хора или с физически недъзи, поради това най-често се произвеждат по поръчка.

Ето защо в напредналите страни са създадени и успешно работят специализирани центрове и дизайнерски бюра за проектиране на екологосъобразни и ергосъобразни мебели.

У нас едва сега се правят първите стъпки по организирането на съответните центрове.

 

 

Защо избираме БИО мебели:

Произвеждат се от естествени материали – дърво, стъкло, метал, кристали, естествени масла. Производството не замърсява околната среда.

Обзавеждането с био мебели е здравословен начин на живот. Избягвате вредните емисии, отделящи се при стареенето на химическите лакове.

Забравете за материали като ПДЧ, МДФ, ПДФ, ОСБ и шперплат (те са направени от дървесни частици и лепило, което отделя формалдехид, вреден за здравето и околната среда.)

Освен направени от естествени материали, био мебелите са и функционални и ергономични, благодарение на дългогодишния опит на дизайнерите ни. Всеки човек се нуждае от уникално свое обзавеждане, което да му носи много уют и хармония.

Удобни и лесни за ползване. Почувствайте благотворното влияние на природата във вашия дом!

Животът им е практически вечен. Био мебелите лесно се поправят ако бъдат надраскани или наранени.

Екологични технологии на най-високо световно ниво.

Съвременни новаторски механизми за вграждане, които дават невиждано удобство за ползване на този вид мебели и желаната от вас практичност.

 

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
iiamo go с нагревателна камера от полипропилен (РР)
iiamo go с нагревателна камера от полипропилен (РР)   Комбинирана бебешка бутилка 2в1, която може да се използва, като самозатопляща се бутилка за хр..
39.95лв.
Матрак Елда Comfort Line
Матрак Елда Comfort Line       ..
53.00лв.
Матрак Елда Standart
Матрак Елда Standart       ..
45.00лв.
Еко пелени Nature Babycare 2-5 кг. 26 броя - Naty
Еко пелени Nature Babycare 2-5 кг. 26 броя - Naty Какво прави  ЕКО пелените NATY Nature Babycare уникални?   Всички , работещи в екипа на Naty се гордеят с прекрасн..
16.00лв.
BABY ORGANIC МАТРАЦИ
BABY ORGANIC МАТРАЦИ ПРИРОДНИ ПЪЛНИТЕЛИ Е ОБЩО НАИМЕНОВАНИЕ НА ОБВИВКИТЕ НА ЗЪРНАТА ОТ: ЛИМЕЦ, ЕЛДА И ПРОСО КОИТО СА В ОСНОВАТА НА ПРОДУКТИТЕ  "BAB..
96.00лв.
CUCLO OPTO детска възглавничка за сън от пенолатекс
CUCLO OPTO – детска възглавничка за сън от пенолатекс ЕКСПЕРТЕН ДИЗАЙН * За деца между 9м и 4г; * Разработен от педиатри; * Базиран на последни проу..
49.00лв.
СТОЛ ЗА КЪРМЕНЕ АSTORIA
СТОЛ ЗА КЪРМЕНЕ АSTORIA безплатна доставка за страната !!! За да бъде кърменето удоволствие , пуснете си класическа музика седнете на този невероятен сто..
560.00лв.
Промо оферти !!!
Тук са събрани промо офертите за месеца на различни фирми за ВАС ! ОФЕРТИТЕ И НАМАЛЕНИЯТА НА ВСИЧКИ ФИРМИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ  СА АКТУАЛНИ И ПРИ НАС !!! ЗА ..
Sale
100.00лв. 50.00лв.
Био Детско Легло
Новия продукт на Биомебел е детско био легло изработено от парен бук и импрегнирано с маслата на фирма OSMO. Габаритните размери са 1100/600/850 мм. Приемаме и &n..
584.00лв.
Интензивен овлажнител Ultrabreeze
Интензивен овлажнител Medisana Ultrabreeze Безплатна ДОСТАВКА !!! Няма нищо по-важно от хората и тяхното здраве. Този принцип ръководи Medisana при разработването ..
179.00лв.
iiamo go с нагревателна камера от неръждаема стомана
iiamo go с нагревателна камера от неръждаема стомана Комбинирана бебешка бутилка 2в1, която може да се използва, като самозатопляща се бутилка за хранене ..
42.95лв.
payment methods
Създаден от LMfashion.net
Бутик магазин - от А до Я за Вашето бебе © 2018